2
869
Kamilla Ørnskov Jensen.
Kamilla Ø. Jensen.

Næsby Boldklubs U18-piger fik søndag en perfekt start på foråret, da holdet tog til Gentofte og vandt 4-1 over oprykkerne fra B93-HIK-Skjold.

Næsby satte  sig på spillet fra starten og dominerede store dele af første halvleg, som sluttede med en 3-0-føring til gæsterne. I anden halvleg bølgede spillet lidt mere frem og tilbage, men Næsby kom på 4-0, inden hjemmeholdet fik reduceret til slutresultatet 1-4 20 minutter før tid.

Tre af Næsbys mål blev scoret af Kamilla Ørskov Jensen, som var kampens helt store spiller.

“Den lange opstart og de hårde træningstimer på og udenfor fodboldbanen har båret frugt,” konstaterer Næsby.

Næsby er fortsat på 9. pladsen, men holdet har med sejren tæt kontakt til holdene på 4.-8. pladsen.