U18: Topscoreren slog til, da KoldingQ vandt i forårspremieren

0
1015
Signe Boysen med bolden scorede to mål og er nu oppe på 11 scoringer i U18 DM-ligaen.
Signe Boysen med bolden scorede to mål og er nu oppe på 11 scoringer i U18 DM-ligaen.
Signe Boysen med bolden scorede to mål og er nu oppe på 11 scoringer i U18 DM-ligaen.

U18 DM Ligaens topscorer Signe Boysen har ikke mistet målnæsen i vinterpausen. Lørdag åbnede KoldingQ forårssæsonen hjemme mod Fortuna Hjørring, og med to scoringer og en assist havde Signe Boysen sin vigtige andel i 3-0-sejren, som sender KoldingQ op på en foreløbig førsteplads.

Alle tre mål blev scoret i en ellers chancefattig 1. halvleg, hvor KoldingQ havde den kraftige vind i mod sig. Indenfor to minutter scorede Signe Boysen til 1-0 og 2-0 i det 21. og 23. minutter, og tre minutter før tid lagde samme Boysen, som nu er noteret for 11 scoringer, op til Charlotte Kjærås, der scorede til 3-0.

I anden halvleg havde KoldingQ gavn af medvinden, men spillet blev for tilbagelænet, skriver klubben i sit referat:

“Dermed blev Fortuna Hjørring budt ind i kampen. Defensiven – og en flot redning af Vibeke Juhl Jensen – holdt nullet, og dermed kunne en sikker sejr hentes hjem. 2. halvleg blev aldrig helt den store spillemæssige oplevelse, men sejren kom aldrig helt i fare. Cheftræner Søren Peter Grelk Hansen fremhævede efter kampen Julie Skov (kampens spiller) for en særlig flot indsats,” lyder det fra KoldingQ.

I eftermiddag spilles yderligere fire kampe, mens Brøndby og BSF spiller deres første kampe i næste weekend. KoldingQ bevarer dermed førstepladsen i mindst en uge endnu.

Læs også: MIT FODBOLDLIV: Signe Boysen, KoldingQ