U17 DM: Team Viborg fortsætter guldkursen

0
1351
Team Viborgs U17 DM-piger, som søndag hentede sæsonens 14. sejr. Foto: Team Viborgs facebookside.

Team Viborg og Skovbakken fortsætter guldkampen i toppen af U17 DM-ligaen. Begge hold vandt deres kampe i weekenden, og de har nu hhv. 43 og 42 point, mens Brøndby og BSF, der også vandt i weekenden, er på tredje – og fjerdepladsen med 39 og 37 point.

Team Viborg hentede en sikker sejr, da de søndag slog FA København 3-0 hjemme i Viborg. Allerede efter et minut var bolden i gæsternes mål, men den direkte scoring af Anne Katrine Hansen på hjørnespark blev annulleret af dommeren, som dømte frispark i situationen.

Senere fik Team Viborg endnu en gylden mulighed, da der blev dømt straffespark på Freja Klitgaard. Anne Katrine Hansen brændte dog, men samme Anne Katrine Hansen fik rettet op på sagerne, da hun efter 26 minutter sendte et frispark i kassen.

I anden halvleg fortsatte Team Viborg med at dominere, og med to scoringer af Freja Klitgaard i det 65. og 87. minut var tresikre point hjemme.

”Set over hele kampen, var det et Viborgmandskab i balance og et hold der havde styr på kampens forløb,” lyder cheftræner Louise Snedkers vurdering i et referat fra kampen.

Team Viborg har nu kamppause helt frem til 19. april, hvor det gælder Hillerød på udebane. FA København skal i aktion igen den 2. april, hvor modstanderen er KoldingQ.