U19-DAGBOG: Farvel til England med et smalt nederlag

0
813

U19-landsholdet har den seneste uge været i England for at træne og spille to venskabskampe mod værtslandet. Undervejs har holdet skrevet dagbog fra turen. Her følger det sidste dagbogsblad, som er skrevet af Rikke Marie Madsen. Varde IF, og Caroline Møller Hansen, Fortuna Hjørring, og handler om torsdag:

Dagen startede ud med en kort gåtur med stræk omkring hotellet. Efter gåturen havde vi taktikmøde, hvor vi fik genopfrisket Englands spillestil, og hvad vi skulle gøre bedre. Derefter stod det på en god og solid morgenmad for der bare skulle fyldes på, da det også var vores match meal. Dernæst var det tid til at pakke, da vi skulle tjekke ud af hotellet før kampen.

FOTO øverst: Start 11-eren til kampen mod England.

På vej in på stadion.
På vej ind på stadion.

Kl. 10.30 satte vi kursen mod stadion. Spillerne var alle spændte og klar til at give den maks gas og forhåbentligt hive en sejr hjem. Kampen endte desværre 1-0 til England. Det var overordnet en meget lige kamp, hvor Danmark kæmpede hårdt for at få udlignet.

Kampens spiller, spillernes valg, var Emma Andersen (Skovbakken), og kampens spiller, trænernes valg, var Sofie Karsberg (OB). Stort tillykke til dem begge. Også ét stort tillykke til Nikoline Sørensen (Brøndby), som blev turneringens spiller for Danmark.

Efter kampen spiste vi frokost i klubhuset. Maden var super lækker. Efter frokost var vi på vej mod lufthavnen og Danmark. Det var en masse trætte piger der landede i Danmark. Da vi alle havde fået vores bagage var der afrunding og en masse kys og kram.

Mange knuzZZzzzz fra Rikke Marie Madsen og Caroline Møller Hansen

Farvel i regn.
Farvel i regn.