U19-DAGBOG: Spaghetti og kylling igen-igen-igen

0
886

Vi nærmer os afslutningen på U19-landsholdets tur til Hviderusland, hvor holdet søndag spiller den sidste af tre EM-kval-kampe. Rikke Marie Madsen, Varde IF, og Caroline Møller, Fortuna Hjørring, skriver dagbog fra lørdag:

Dagen startede som den plejer med morgenmad kl. 9.00 (SUPRISE!!!). Efter morgenmaden stod den på hvile og lektier indtil vi kl. 11.25 skulle til møde, hvor vi fik set nogle klip fra Rumænien-Hviderusland kampen.

Derefter var der afgang til træning, hvor taktikken blev prøvet af inden søndagens kamp mod Rumænien. Efter frokost stod den på frokost, hvor menuen var en vi aldrig har set før… Denne gang skulle vi nemlig have…. SPAGHETTI OG KYLLING. Vi glæder os alle sammen til at komme hjem til alt andet end spaghetti.

Nu blev det tid til at hvile lidt mere, dog skulle 98’erne forberede en ”Debut-takketale”. Efter hvile blev det tid til at høre de fantastiske taler. Talerne bestod blandt andet af et fantasifuldt digt og en humoristisk video 🙂

Saturday 2

I dag synes trænerteamet at vi skulle forkæles, med en lille restaurant tur. Det blev samme restaurant som sidst, hvor der blev serveret pizza og pasta. (Yayyyy, mere pasta…)

Da vi kom tilbage på hotellet stod den på hygge, hvor der blev set ”Endless Love” og spillet Partners samt Tegn og Gæt. Kl. 22.30 blev vi alle lagt i seng, af vores kære mor-Annie.

Dagens joke:
Hvad får man hvis man krydser en ål med en borg?
– Svendborg 🙂 🙂 🙂 (credit til Frank)

Godnat fra to søde, smukke, flotte, rare, dejlige og trætte piger
Rikke Marie Madsen og Caroline Møller Hansen

Saturday 3