Nyslået A-landsholdspiller bliver træner på fodboldcamp

0
849

Brøndby-spilleren Rikke Læntver Sevecke, der netop er blevet udtaget til Algarve Cup med A-landsholdet, er en af de landsholdsspillere, der bruger sin sommerferie på at dele ud af sin fodbolderfaring.

Rikke har sagt ja til at være træner på Jægersborg International Football & Goalkeeping Camp, som finder sted den 4. til 8. juli.

19-årige Rikke, der har 40 ungdomslandskampe på CVet, skiftede sidste år fra BSF til Brøndby, hvor hun siden har vundet både DM-guld og pokalfinale, foruden at hun har spillet Champions League for Brøndby.

Rikke har tidligere været træner på DBUs fodboldskoler og på BSFs pigefodboldskoler. På sommerens camp i Jægersborg bliver hun bl.a. trænerkollega med Kasper Klarskov Nielsen, der i U15-pigetræner i Sundby Boldklub.

Jægersborg International Football & Goalkeeping Camp er for årgang 2002-2004 og arrangeres i et samarbejde mellem Jægersborg Boldklub og DGI. Du kan læse mere om campen her.