Fodboldinspirator og Taastrup går sammen om kompetencetræning

0
893

“Bolden i centrum”. Det er temaet for fire trænings-fredage, som Taastrup FC Pigefodbold tilbyder til interesserede fodboldpiger i april-maj i samarbejde med firmaet Fodboldinspirator.

Træningen varer fem kvarter og finder sted fredag den 15. april, 29. april, 13. maj og  27. maj. Det koster 200 kroner for en enkelt træning eller 500 kroner for alle fire træninger, og tilbuddet  retter sig ikke til  Taastrup-piger.

”Ideen er tilbyde bedre og mere træning til piger i nærområdet. Men det er vigtigt at pointere at vi gør det for de unge og ikke prøver at skaffe spillere til Taastrup FC,” siger Michael Skjold Hansen fra Fodboldinpirator, som står for planlægning, gennemførelse og kvalitetssikring af træningen, der også tilbydes andre klubber.

Træningen har fokus på både den enkelte og kollektivet og hvad spilleren skal gøre med og uden bolden. Programmet lyder f.eks. på den aktive første-berøring, vending på bolden, vending af spillet med bolden, drible og finte samt afslutningen.

Tilmelding kan ske på www.fodboldinspirator.dk