Roskilde Pigefodbold hentede påske-pokaler i Holland

0
1328

Det blev til flere pokaler, da Roskilde Pigefodbold i påsken deltog Fodbold Cup i Holland. Klubben har sendt os denne beretning til redaktion@fodboldforpiger.dk:

At Michelle Vive, Roskilde Pigefodbold

Roskilde Pigefodbold har haft 3 årgange en tur til Fodbold Cup i Holland i påsken, som blandt andet var sponsoreret af DBU’s ungdomsfond.

U-13, U-14 og U-15′ tur, er til trods for en uheldig start med et sprængt dæk kort før færgen til Tyskland, forløbet godt.

U-14 måtte tage kampen op mod U-15 hold.

A holdet mødte to hollandske hold og et dansk lørdag, hvor det blev til 1 sejr, 1 uafgjort og et nederlag (til nogle STORE hollænder) og blev nr 3 i deres pulje.

B-holdet mødte et hollandsk og to danske, hvor de spillede 1 uafgjort og tabte 2 og begge hold var videre til B slut spillet søndag. Søndag var pigerne MEGET tidligt oppe men humøret var stadig højt ? begge hold røg i samme pulje og tog en kamp mod hinanden, som endte 1-1 med masser af grin og sjove detaljer.

B-holdet tabte meget kneben 1-0 i de to andre kampe og blev nr.  5.

A holdet vandt deres 2 og 14 pigerne kunne bryde ud i en sejrsgang sammen!??

Super flot kæmpet og flot sammenhold!

Og som altid stor støtte på sidelinjen af forældre, søskende og bedsteforældre ?

U-15 spillede sig om lørdagen, på en snorlige kunstbane, direkte til A-rækkens slutspil om søndagen, også kaldet Holland Cup (B-rækken bliver kaldt Challenge Cup), efter de vandt deres pulje med 2 vundne kampe mod udlandske hold og 1 uafgjort mod det danske FC Øresund.

Tidligt søndag morgen satte U-15 kursen mod Sporting Almere, hvor A-rækkens kampe skulle afvikles med i alt  8 hold i puljen. De sluttede som nr. 2 i A-rækkens slutspil, trods nogle ubehagelige fodboldkampe med eftertackliner og skub i ryggen fra nogle af holdene!

U-15 kan kalde sig bronze-vindere  i A-rækken, Holland-cup 2016, efter en sejr på 4-2 mod FC Øresund 1 – som var en flot kamp med god gejst og organisering – dette endda ubesejret, da pigerne ingen kampe har tabt ved stævnet.

Finale-kampen blev afgjort på straffespark og sølv-vinderne blev det hold fra Waterwijk, som Roskilde spillede uafgjort mod.

U13 vand 4 kampe og tabte 3 kampe, hvilket førte dem direkte til en flot 4 plads i A-slutspillet! ?⚽️

En fantastisk tur som har budt på masser af flot fodbold, masser af socialt samvær alle årgangene imellem! En ting som i den grad kendetegner Roskilde Pigefodbolds samhørighed årgangene imellem.

Roskile Easter 1 Roskile Easter 3