Brøndby varmer op til CL med storsejr på 10-0

0
810

Nanna Christiansen scorede  fire gange i storsejr over Varde

Af Andrea Signe Trolle

Det blev til endnu en storsejr til Brøndby i lørdagens 3F-liga opgør mod Varde. Brøndbys Nanna Christiansen kan tage en stor del af æren for sejren, da hun allerede efter 9 minutters spil bragte Brøndby-holdet foran – en føring som blev forøget til 3-0 af Louise Kristiansen og Julie Tavlo inden pausefløjtet. Yderligere tre gange kom Nanna Christiansen på måltavlen i 2. halvleg, mens de resterende mål blev scoret af Nicoline Sørensen og Fatima Al-ful, der stod for to mål hver i 2. halvleg.

I næste uge står Brøndbys kvinder over for en større udfordring, når holdet skal møde Manchester City i returkampen i 1/8 dels finalen i Champions League. Her skal holdet forsøge at rette op på det 1-0 nederlag, som blev resultatet af første kamp i England. Kampen spilles kl. 18 på Brøndby Stadion og der er gratis indgang til kampen, hvis du henter billetterne i Brøndby Shoppen eller i Brøndbys cafeteria i de kommende dage – ellers kan der købes billetter til 50 kr. ved indgangen på onsdag.

Fortuna Hjørring spillede sig også til 3 point i går, da holdet var en tur i Kolding og slog KoldingQ 2-3. Fortuna Hjørring spiller deres Champions League returkamp på onsdag mod italienske Brescia – en kamp der spilles kl. 19 på Bredbånd Nord Arena.