AaB’s U16 piger også Jysk/Fynske mestre

0
1056

KLUBNYT

Af AaB’s web/presseafdeling

Sct. Hans aften i Fårvang skulle AaB forsøge at forsvare titlen som jysk/fynsk mester. AaB skulle møde Varde, som havde vundet den anden pulje, som var i U16 rækken. AaB havde vundet deres række med 27 point for 10 kampe og var klar til at forsøge at tage titlen endnu engang.

Kampen startede med AaB i dominans, og Varde blev presset i bund. Der var flere nærgående forsøg i starten af kampen, vi skulle dog hen til det 13. minut før AaB kom foran. Dette skete efter et flot mål af Mathilde Carstens. AaB forsatte dominansen og allerede 2 minutter senere var Mathilde Carstens i oplæggerens rolle. Hun spillede Cornelia Kramer, som gjorde det til 2-0.

AaB fortsatte dominansen og havde flere nærgående forsøg, men en flot spillende Varde målmand holdt måltavlen på 2-0 til pause.

I 2. halvleg havde AaB brugt bredden og allerede sat sine 3 udskiftere ind for at holde dampen oppe. AaB spillede kontrolleret fodbold i 2. halvleg og holdt Varde væk fra chancer. Der skulle dog lidt dramatik til i kampen, da en fejl i opspillet forårsagede, at Josefine Bundgaard måtte trække et gult kort, og AaB var i undertal i de sidste 10 minutter af kampen. Dette scenarie skabte dog ikke panik i AaB lejren, og Varde blev fanget i 2 omstillinger. Først udnyttede Cornelia Kramer en god dybdebold og scorede til 3-0, inden at Lærke Hørbye lukkede kampen til 4-0 i det 75. minut.

AaB vandt kampen fortjent og kan lukke en flot sæson af med fortjente guldmedaljer.