Odense Q henter midtbanetalent i Sønderjyske

0
986
Dorian Tax til Odense Q

Med halvanden måned til sæsonstart er Odense Q ved at gøre truppen klar til 3F-liga igen. De har netop hentet den 18-årige midtbanespiller Dorian Tax i Sønderjyske, der skal styrke midtbanen i den kommende sæson.

Af Sophie Lysholt  

Efter en halvsæson uden for det fineste selskab er Odense Q atter rykket op i den bedste række i Danmark. Det kræver både styrke og en bred trup, og derfor henter Odense-klubben en forstærkning i Sønderjyske. De har fået fingre i unge Dorian Tax, der med sin fysik og duelspil har haft en bærende rolle på Sønderjyske-mandskabet, som hun vil bringe videre til Odense Q.

”Jeg skal ind på midtbanen og bidrage med mit fighter-gen, og så glæder jeg mig selvfølgelig til at komme herover og prøve noget nyt,” siger Tax om skiftet.

Også Odense Q-træner Jakob Pavar er positiv omkring aftalen med den unge angriber.

”Det er fantastisk dejligt at få en ung spiller som Dorian, der kommer med et stort ønske om at udvikle sig. Det skal vi gøre vores bedste for at indfri, og så må vi se, hvor langt vi kan hjælpe hende med at komme. Det ser jeg meget frem til.”

Odense Q har tidligere på sommeren sagt farvel til blandt andet profilen Sofie Karsberg, der skal til Fortuna Hjørring på deres nye fodboldakademi.

Grundspillet i 3F-ligaen starter op lørdag den 12. august.