Odense Q knuste Sønderjyske

0
852

 

Odense Q har haft et blandet forår i kvalifikationsrækken med både sejre, nederlag og uafgjorte kampe. Lørdag slog de dog fast, at de er værdige til at spille med om de to pladser, der giver adgang til 3F-ligaen næste sæson.

Af Sophie Lysholt

Odense Q og Sønderjyske plejer at være leveringdygtige i målrige kampe, når de to mandskaber mødes. Sidste gang blev der scoret syv af slagsen. Dengang var det dog mere ligeligt fordelt mellem de to mandskaber, da Odense Q kun med nød og næppe slap fra opgøret med en 4-3 sejr.

Lørdag blev der scoret hele ti styks, men denne gang alle ti sat ind af Odense Q. Det havde anfører Tenna Kappel en god forklaring på, da FODBOLD FOR PIGER fangede hende efter kampen.

”Vi sad på hele kampen i dag. Vi fik lukket godt ned for dem, og vi vandt alle andenboldene, så jeg tror nærmest ikke Sønderjyske havde et eneste gennemspillet angreb.”

En anden del af forklaringen på Sønderjyskes passive spil skal måske også findes i, at de dukkede op i Odense uden udskiftere på bænken. Det udnyttede fynboerne til fulde, og allerede efter 10 minutter åbnede Annika Hansen målfesten til 1-0. Føringen blev femdoblet i første halvleg, og Sønderjyske kunne ikke stille meget op.

I anden halvleg blev der scoret yderligere fem mål, heraf et brag af et langskud af Line Munk til 8-0. Odense Q´s anfører Tenna Kappel var meget tilfreds med holdets indsats efter kampen.

”Vi spiller godt, vi spiller hurtigt, vi tror på det hele vejen, og vi løber godt for hinanden i dag. Det er virkelig godt, og det giver et kæmpe boost til selvtilliden, når vi møder VSK Århus i næste weekend.”

I de andre kampe i kvalrækken vandt Varde 3-0 over Sundby, og Næsby vandt 3-1 over VSK Århus. I næste weekend har Varde således muligheden for at tage den ene billet til ligaen, hvis de vinder over forfølgerne fra Næsby.

Stillingen i kvalrækken efter otte spillerunder