Camilla Hjortsø: “En kæmpe ære at blive udtaget til U17-landsholdet”

0
1785

Camilla Hjortsø er sammen med Cecilie Christensen netop blevet udtaget til U17-pigelandsholdets EM-kvalifikationskampe, der spilles i Kolding. FODBOLD FOR PIGER har talt med forsvarsspilleren om hendes forventninger til kampene.

Af Solveig Valbjørn

Camilla Hjortsø fra Vildbjerg SF og Cecilie Christensen fra Fortuna Hjørring fik forleden en af de sjovere henvendelser fra DBU. De to unge talenter blev nemlig efterudtaget til de tre EM-kvalifikationskampe, som U17-landsholdet skal spille i Kolding den 21.-30. september mod henholdsvis Wales, Kasakhstan og Frankrig. Og udtagelsen glæder Camilla Hjortsø:

“Lige da Kristian Mørch ringede, så blev jeg vildt glad. Bagefter tænkte jeg så på, at alt det hårde arbejde både udenfor og inde på banen har betalt sig, samt at det er en kæmpe ære at blive udtaget til landsholdet. Nu fokuserer jeg i stedet på, hvordan jeg bedst forbereder mig til at bidrage med så meget jeg kan under kvalifikationsrunden i Kolding,” fortæller Camilla.

Kampene bliver Camillas første for U17-landsholdet, men landsholds-debuten har hun allerede fået på U16-landsholdet. Det ændrer dog ikke på Camillas forventninger til EM-kvalifikationen:

“Jeg har før været afsted på ture med U16-landsholdet. Det er virkelig en fed oplevelse, hvor man under turene bare skal suge til sig fra de dygtige spillere, trænere og ledere. Men jeg er sikker på, at vi kan slå alle tre modstandere ved kvalifikationsrunden og hvis jeg får lov til at bidrage med spilletid, så er det jo bare ekstra fedt,” lyder det fra Camilla.

Kampen mod Wales spilles søndag den 24. september på Mosevej Stadion, mens kampene mod Kasakhstan og Frankrig spilles  onsdag den 27. september og lørdag den 30. september på Kolding Stadion.

De øvrige udtagne kan ses her.