Klinten, Bolden og Grønsværen bruges igen

0
1552

Skoleåret for Klintsøgaards fodboldpiger er for længst skudt i gang og bolden ruller igen på vores kunststofbane med højt energiniveau og stor glæde på grønsværen.

22. piger, der arbejder med høj intensitet, små lækre detaljer, hårde taklinger og lysten til at score mål. Super skønt! At se fodboldpiger, der har lyst til at udvikle sig som spiller, men også tager del af fællesskabet på Klinten og holdet.

22. piger, der kommer fra nord, syd, øst og vest, men har flere ting tilfælles, at de elsker fodbold, lyden af et rent vristspark, bolden tæt ved deres fødder, træning tre gange om ugen og det kammeratskab, som skal til for at være en del af Klintsøgaard og holdet.

22. piger, der træner 3 gange om ugen, deltager i Sjællandsmesterskaberne for Idrætsefterskoler, som er en turnering, der spilles løbende. Denne turnering er også kvalifikation til DM for Efterskoler. Derudover deltager fodboldpigerne i Skoleligaen og spiller kamp mod andre Efterskoler og Klubhold.

I år går turen til Hamborg, hvor Klintsøgaards fodboldlinje bl.a. skal besøge Sankt. Pauli, opleve en rundvisning, træne med akademiets fodboldtrænere, træne flere gange i uge 40 på deres anlæg, hvor der vil blive mulighed for, at træningen intensiveres med Klintsøgaards trænerteam. I løbet af året har vi også 1 – 2 weekender, hvor fodboldlinjen skal blive på skolen eller tager afsted på trænings-lejr, og det vil typisk være her, at vi henter inspiration udefra i form af spillere eller trænere fra højeste niveau.

Klintsøgaards fodboldpiger er for alle – dem, som spiller for holdet – dem, som spiller for at have det sjovt – dem, som spiller på eliteniveau, men en ting har vi tilfælles ”Vi står sammen og vil til en hver tid gerne vinde”.

Engagerede trænere står bag pigefodbolden på Klinten, og for dem og pigerne er det vigtigt, at fodbold er en holdsport, og derfor prioriterer vi sammenhold og fællesskab her på stedet. Alle skal have mulighed for at spille kamp, men vi går også op i at udvikle pigefodbolden, pigespillere og teknik på det niveau pigerne befinder sig på. Vi er flere trænere med DBU-træneruddannelse, det betyder for fodboldpigerne, at vi i perioder har mulighed for at opdele træningen i forskellige niveauer.

Vi har fra 2016 startet et samarbejde op med FC Nordsjælland. Vi er stolte over, at de har valgt os som deres eneste samarbejdspartner i efterskole-verdenen. Samarbejdet går ud på, at skolens fodboldtrænere bliver uddannet i FC Nordsjællands interne træneruddannelse, hvor positiv og seværdig possession-fodbold er kendetegnende. I løbet af skoleåret får vi besøg af gæstetrænere fra FC Nordsjælland. Derudover kommer fodboldlinjen på trænings lejr i Farum Park, hvor de bliver undervist af de dygtigste trænere i klubben. Her vil der også være mulighed for, at enkelte spillere vil blive budt op til yderligere træning, hvis talentet rækker til det.

I den kommende weekend vil der blive mulighed for kommende elever at deltage i pigefodbold på Klintsøgaard. Ikke bare fodbold står på programmet, der vil også blive mulighed for at prøve andre valgfag af på Klintsøgard.
På Klinten kan man altså kombinere linjefodbold med andre valgfag – heriblandt – håndbold osv.

Programmet for kommende weekend kan ses nedenunder.

Linjefagsdag for kommende elevhold 2018/19 lørdag den 16. september

Kom med på vores spændende linjefagsdag for kommende 10. klasses elever, hvor vi glæder os til at se jer denne dag, og I kan prøve kræfter med følgende linjefag:

• Fodbold
• Håndbold
• Outdoor
• Rytmisk gymnastik, spring og dans

Lærere præsenterer studieretninger, linjefag og masser af aktiviteter, der giver et indtryk af livet på efterskolen

Program for dagen:

• kl. 9.30 – 9.45 omklædning for fod- og håndboldpigerne
• kl. 9.45 – 10.00 omklædning for håndbolddrengene

• kl. 10 – 11.30 Træning for fodboldpiger på kunstgræsbanen
• kl. 10 – 11.30 Træning for håndboldpiger- og drenge i hallen

• kl. 11.15 – 11.30 Fodbolddrenge, outdoor-, rytme og springlinje møder og klæder om.

• kl. 11:40 – 12:10 Linjefagsmøde på optagelseslinjefaget.
Fodbold mødes i samlingssalen
Håndbold mødes i hallen
Spring og rytme mødes i spisesalen
Outdoor-elever mødes i forhallen

• kl. 12:20 – 13:20 Alle elever har mulighed for at prøve håndbold, rytme, spring og outdoor

• kl. 13:20 – 13:30 Alle mødes kort med deres optagelseslinjefag. Tak for i dag til fodboldpiger og håndboldelever

• kl. 13:30 – 15 specifiktræning for fodbolddrenge på kunstgræsbanen

• kl. 13:30 – 15 specifiktræning for rytmelinjen og springlinjen i hallen

• Kl. 13:30 – 15 Aktiviteter for outdoorlinjen udendørs

Der vil være sandwich og drikkelse i løbet af dagen
Husk! Træningsdragt, korte bukser, T-shirt, strømper, gummisko, fodboldstøvler, benskinner og drikkedunk.
Vi glæder os til at se dig og din familie.

Mvh Alle medarbejdere på Idrætsefterskolen Klintsøgaard.