Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland delte point i topkamp

0
944

Weekendens spillerunde i U18 DM bød på topbrag mellem Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland. Kampen endte 1-1, og dermed er der stadig enormt tæt løb i toppen af tabellen. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Fortuna Hjørrings Mathilde Carstens. 

Af Signe Holt Andersen

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Fortuna Hjørring lørdag tog imod gæsterne fra FC Nordsjælland. Begge hold havde inden weekendens kamp 15 point, så der var altså virkelig noget at spille for i denne kamp. Begge hold måtte dog gå fra banen med 1 point, da kampens slutresultat blev 1-1. FODBOLD FOR PIGER har snakket med en af Fortuna Hjørrings profiler, Mathilde Carstens. Hun beskriver kampen således:

“Jeg synes at det var en god kamp med masser af intensitet og to hold som gjorde hvad de kunne for at gøre det svært for modstanderen”.

Kampens udfald betyder, at begge hold nu har 16 point – dog har Fortuna Hjørring spillet end kamp mindre end FC Nordsjælland.  Med en sejr kunne Fortuna Hjørring have skabt et lille forspring ned til de resterende hold, men det uafgjorte resultat gør, at det stadig er enormt tæt mellem de øverste hold i U18 DM.

Mathilde Carstens beskriver kampens resultat som “skuffende” og mener, at Fortuna Hjørring havde chancerne til at vinde kampen.

“Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med resultatet. Jeg havde set, at vi havde vundet den kamp, og jeg mener også at vi havde chancerne og mulighederne til det, men sådan gik det ikke. FC Nordsjælland gjorde det også godt, så der er ikke, så meget mere at sige om resultatet,” lyder det fra Mathilde.

Ambitionerne er høje i den nordjyske klub, og Mathilde Carstens lader sig ikke gå på af de manglende 3 point, men i stedet ser hun frem mod resten af sæsonen.

“Målet er selvfølgelig at slutte som nr 1-  det er noget, som alle hold drømmer om. For os handler det samtidig om, at fortsætte med at kæmpe og udvikle os som et hold. Det kræver, at vi giver alt til hver træning. Hvis vi gør det, så skal vi nok nå langt,” fortæller den unge profil.