U18 DM: En spillerunde med masser af mål

0
1561
Cilje Ostenfeld scorede i weekenden hattrick for B93. Foto: B93

I lørdagens og søndagens kampe i U18 DM blev der scoret et hav af mål. Alt i alt blev der scoret hele 47 mål på bare 7 kampe. Læs mere om weekendens målrige spillerunde her.

Af Signe Holt Andersen

Grundet EM for U17-landsholdet har der ikke været så mange kampe i U18 DM på det seneste. I weekenden var der dog igen fuld knald på kampprogrammet, og der blev scoret hele 47 mål i bare 7 kampe – det må næsten være en rekord.

FC Nordsjælland – Varde (4-1)

Weekendens første kamp blev spillet i lørdags i Farum, da FCN tog imod Varde. Her fik hjemmeholdet hevet en 4-1 sejr med hjem efter en periode med meget svingende resultater. Sejren betyder, at FC Nordsjælland fortsat er placeret som nummer 6, mens Varde er nummer 9.

Brøndby – Team Viborg (2-1)

Kampen mellem Brøndby og Team Viborg blev den mindst målrige i weekendens spillerunde. Brøndby er med de 3 point fortsat en stærk kandidat til medaljer, mens Team Viborg må nøjes med en 11.plads.

B93 – Aab (4-1)

For B93 var 4-1-sejren over AaB et vigtigt rygstød inden pokalfinalen mod FC Nordsjælland på søndag kl. 16 i Ballerup Idrætspark. Cilje Ostenfeld, der i løbet af ugen var til træningssamling med U16-landsholdet, scorede lørdag 3 mål for U18 DM-holdet og var kampens helt store profil.

Team OdenseQ – BSF (4-0)

Der var “top vs bund” på programmet, da Team OdenseQ tog imod BSF. Kampen endte også med en sejr til ligaens nummer 2, Team OdenseQ, som dermed fortsat forsøger at hænge på topholdet, Fortuna Hjørring. BSF er fortsat placeret sidst i ligaen med bare 2 point i 22 kampe.

IF Lyseng – Fortuna Hjørring (3-8)

Fortuna Hjørring har i denne sæson været kendt for at lukke meget få mål ind, men i weekenden formåede Lyseng at score hele 3 gange mod de stærke nordjyder. Til gengæld scorede Fortuna dog hele 8 gange og hev dermed 3 stensikre point med hjem. Fortunas Cecilie Christensen scorede hele 5 kasser og er nu placeret nummer 1 på topscorerlisten.

Kolding Q – FC Thy Piger (8-0)

Søndag eftermiddag tog Kolding Q imod FC Thy Piger – Skyum, og her blev det til en storsejr på hele 8-0. Sejren var vigtig for Kolding, da de lige nu kæmper side om side med Team OdenseQ og Brøndby i kampen om medaljer. Team OdenseQ har pt. 47 point, mens Brøndby og Kolding har 46 point.

Silkeborg IF Q – Vildbjerg (1-10)

Vildbjerg har gennem sæsonen leveret flotte offensive præstationer, og dette fortsatte i søndagens kamp mod Silkeborg, hvor det blev til en storsejr på hele 1-10. Vildbjerg er dermed fortsat placeret på en flot 5.plads, mens Silkeborg IF Q er nummer 13 i ligaen.