Oprustning på trænersiden i FA2000’s Pigeafdeling

0
1792

FA2000 har ansat Christina Hattens som ekstra træner til U14 og U16 pigerne.

Pigekonsulent Vinnie Baun udtaler:

I forbindelse med at FA2000 satser stort på at opbygge et attraktivt og lærerigt træningsmiljø for pigerne, har vi valgt at opruste på trænersiden omkring U14 og U16 pigerne. Vi har valgt at ansætte Christina Hattens i en rolle, hvor hun skal arbejde med at træne det taktiske element omkring 11 mandsspillet. Med den rolle ønsker vi, at pigerne skal få størst mulig støtte i overgangen fra 8 mands til 11 mands. Vi har valgt at tilknytte vores U16 hold til projektet også – for at øge integrationen fra U14 til U16. Samtidig satser vi meget på at opbygge et godt hold i denne aldersgruppe, hvor der er plads til flere dygtige hold på Sjælland.

Christina Hattens udtaler:

Jeg har selv spillet fodbold i 10 år på eliteplan, men stoppede grundet flere skader. Efterfølgende blev jeg træner, og har nu været det i 4 år. Jeg har de seneste to år været cheftræner for FC Damsøs U15/U16 piger samt derudover været assistenttræner på DBU’s U14 pigetalentcenter Sjælland, vest det sidste år. Jeg elsker at arbejde med motiverede spillere og være med til at udvikle dem. Jeg arbejder ud fra en teori om, at spillerne skal se en mening med det, som de træner, og lære at træffe deres egne beslutninger ud fra de værktøjer, de får.
Jeg er rigtig glad for den aftale og helt specifikke rolle, jeg har fået i FA2000, da jeg tror på, at det kan give spillerne ny energi og læring. Derudover ser jeg det også som en spændende udfordring for min egen udvikling som træner.

Ved siden af sine trænerjobs læser Christina på CBS men har også studiejob.

FA2000 byder Christina velkommen.