Mød U18 DM profilerne: Mathilde Vistisen, Viborg Q

0
2554
Mathilde Vistisen, U17 landshold Foto: DBU

Mathilde Vistisen fra Viborg Q er glad for at kunne spille fodbold på højeste niveau samtidig med, at hun har tid til både skole og gode venner. Det unge midtbanetalent får energi ved at danse i omklædningsrummet og spise masser mad inden kamp. Nu får du mulighed for at komme meget tættere på den unge ”Visti” 

Af Sille Struck 

Jeg forbereder mig bedst til kamp, når jeg spiser en god omgang morgenmad, får en god nattesøvn og lytter til lidt musik. Så længe de tre ting er opfyldt, føler jeg mig altid klar. Derudover sørger jeg også for at fokusere på holdets mål og egne mål. Ellers har jeg ikke de store ritualer.

Hvis jeg kun kunne spise én ting resten af livet, så skulle det være pasta med pesto. Det er det bedste i verden! Det kunne jeg uden problemer spise hver dag. Som regel spiser jeg det inden kamp. Det lægger en god bund.

”JEG SPISER EN GOD OMGANG MORGENMAD, FÅR EN GOD NATTESØVN OG LYTTER TIL LIDT MUSIK” 

Hvis jeg ikke boede i Danmark, så ville jeg nok bo i USA, da der er mange muligheder inden for kvindefodbolden. Det er desuden også et rigtig fedt land, som jeg godt kunne tænke mig at opleve eksempelvis igennem fodbolden.

På mit hold er jeg typen, der altid sætter nogle fede dancemoves i gang. Det giver altid en god energi inden kamp.

Det første jeg gør om morgenen, er at kigge på min telefon, hvorefter jeg spiser en god omgang morgenmad for ikke at løbe tør for energi i løbet af en dag.

”IGENNEM VIBORG ELITE HAR JEG MULIGHED FOR AT KOMBINERE FODBOLDEN MED SKOLE OG GODE VENSKABER” 

Hvor er jeg glad for at kunne spille fodbold på det plan, som jeg gør. Igennem Viborg Elite har jeg mulighed for at kombinere fodbolden med skole og gode venskaber, som i øvrigt også er rigtig vigtigt.

Den app jeg bruger mest på min telefon er nok snapchat, da man nemt og hurtigt kan kommunikere med vennerne. Ellers er jeg også ret stor fan af Instagram. Det er nok de to apps jeg bruger mest tid på.

”JEG SPISER EN GOD OMGANG MORGENMAD FOR IKKE AT LØBE TØR FOR ENERGI I LØBET AF EN DAG” 

Mit bud på hvem der vinder U18 DM er Brøndby. De er pt. godt kørende med gode resultater samt gode individuelle spillere. Men Fortuna har også gode muligheder. De er også et godt spillende hold.

Mit bud på hvem der bliver topscorer i U18 DM er Asii Berthelsen fra Fortuna. Hun er mit godt bud, fordi hun altid er målfarlig og iskold foran målet. Hun er en rigtig dygtig spiller.