Solrød FC-piger inviterer til prøvetræning

0
2901
Jacob Erbo i aktion for U14-pigerne, da de i efteråret slog Brøndbys bedste hold ud af pokalturneringen.

Januar er en god måned, hvis du har lyst til at begynde til fodbold eller overvejer at skifte klub.

Af Solrød FC

KLUBNYT Pigeafdelingen i Solrød FC er inde i en rivende udvikling, og i løbet af efteråret kom en del nye piger til klubben. Men der er stadig god plads til mange flere på tværs af de forskellige årgange.

Sportsligt går det også rigtig godt i Solrød FC, hvor seniorkvinderne i høj grad fungerer som et succesfuldt lokomotiv. I efteråret vandt klubbens bedste kvindehold således landets tredjebedste række, og holdet har i foråret gode muligheder for at rykke helt op i 1. division.

Satser på snarlig oprykning
U16-pigerne holder aktuelt til i Række 1, men ambitionen er hurtigst muligt at komme op i Øst 2-rækken, som er den næststærkeste række på Sjælland.

Peter Schultz har været holdets cheftræner siden sommerferien, og siden da er træningskvaliteten blevet hævet betydeligt, samtidig med at holdet har fået tilgang af flere stærke spillere. Men håbet er, at endnu flere har lyst til at være en del af holdet, der på trænersiden også er blevet forstærket, idet Tonny Aaberg sidst på efteråret kom til som assistent.

U16-pigerne forud for årets første kamp i DBU Sjællands vintertræningsturnering.

– Vi har et godt og udviklende træningsmiljø med et stort fokus på den enkelte spiller, og sportsligt har vi store ambitioner. Da vi også har et stærkt socialt fællesskab, ser jeg meget frem til den kommende tid, siger Peter Schultz.

U14-holdet er allerede rykket på i den næstbedste række. Det er sket efter en sikker førsteplads i Række 1 i efteråret, hvor pigerne leverede mange flotte præstationer.

– Vi glæder os meget med til at spille i Liga 2, men vores værdier er stadig, at man skal udvikle sig og have det sjovt samtidig, og det er det, vi især har fokus på, siger Jacob Erbo, der sammen med Malene Lundsgaard Erbo udgør U14-holdets cheftrænerteam.

Tidligere seniortræner som assistent
Klubbens U11- og U12-piger trænes af Frederic Martin Engel Møller, og begge hold er nu rykket op i Række 2, der er den næststærkeste for de årgange. Og han glæder sig ikke mindst over, at han netop har fået Dan Mølleskov, der tidligere har været cheftræner for klubbens bedste kvindehold, som trænerassistent.

– Vi har velfungerende trup, og vi går en meget spændende og udviklingsrig tid i møde, lyder det fra Frederic Martin Engel Møller.

De nævnte hold deltager i øjeblikket i vintertræningsturneringer, og forårets DBU-turneringer går typisk i gang om et par måneder. Holdene træner alle mandag og onsdag, og U11- og U12-pigerne træner også om fredagen.

I øjeblikket er der 22 spillere i U11- og U12-truppen. Begge årgange spiller fortsat 8-mandsfodbold.

Solrød FC har desuden pigehold helt ned til årgang 2015, og det er Helle Knudsen-Leerbeck, som er træner for dem. De deltager resten vinteren primært i DBU Sjællands indendørsturnering.

Hvis man ønsker yderligere information om holdene, kan man kontakte træneren for de enkelte årgange:

Peter Schultz (04-05) 20231048, Jacob Erbo (06-07) 26392206, Frederic Martin Engel Møller (08-10) 41101787 og Helle Knudsen-Leerbeck (11-15) 61705468.