U18 DM: Brøndby storsejrede sig op på 2. pladsen

0
2073
Brøndby jubler over en scoring tidligere på sæsonen. Foto: Brøndby IF Pigetalents Facebook

Brøndby og KoldingQ byttede plads i tabellen i U18 DM efter Brøndbys 7-1 sejr ude over FC Nordsjælland fredag aften

Fortuna Hjørring topper fortsat U18 DM og lagde lørdag yderligere afstand til de nærmeste konnkurrenter, da det hjemme i Hjørring blev til en 2-1 sejr over de nærmeste forfølgere fra KoldingQ.

I en jævnbyrdig affære kom KoldingQ bedst fra start og efter 18 minutter kunne Natasja Uldall Knudsen score til 0-1. Men 11 minutter inde i 2. halvleg fik Fortuna bragt balance i regnskabet med et mål af Luna Sørensen. Samme Luna gjorde det slutresultatet 2-1 10 minutter senere.

Dermed har Fortuna nu spillet 17 kampe uden nederlag og er 15 point foran KoldingQ og Brøndby, der ligger side om side med 34 point på de efterfølgende pladser.

Fortuna Hjørrings U18 DM-hold har sikker kurs mod DM-guldet.

Brøndby har dog overhalet KoldingQ takket være en bedre målscore, og hvilken overhaling. Fredag aften vandt de blågule hele 7-1 over FC Nordsjælland på Right To Dream Park i Farum.

Emilie Byrnak startede målfesten efter 20 minutter, og da holdene gik til pause, stod der 4-0 til Brøndby, to af målene af scoret af Brøndbys topscorer Silje Stockmar.

Samme Stockmar gjorde det til både 5-0 og 6-0 og spillede sig op på tredjepladsen på torpscorerlisten, inden FCNs Emilía Kiær Ásgeirsdóttir fik pyntet en lille smule på resultatet med scoringen til 1-6 i det 68. minut. 12 minutter senere slog Andrea Jul Ougaard definitivt Brøndbys storsejr fast, da hun scorede til 7-1.

Næste runde i U18 DM ligaen spilles på torsdag.