Blev årets mål scoret, da Fortuna og HB Køge delte i topkamp?

0
2205

HB Køge fortsat i front i Gjensidige Kvindeliga efter 2-2 ude over Fortuna Hjørring. FC Thy – Thisted Q rykker fra Brøndby, mens FC Nordsjælland vandt sin anden kamp

Der var både fantastiske mål og spænding i topklasse, da der lørdag var topopgør i Gjensidige Kvindeliga mellem Fortuna Hjørring og HB Køge.

Kampen sluttede 2-2 og undervejs blev de 318 tilskuere på Nord Energi Arena i Hjørring forkælet med godt spil og to forrygende langskudsmål. Det ene blev omgående udråbt af Viaplays kommentatorer til kandidat til årets mål.

Mathilde Carstens bragte Fortuna foran 1-0 efter 14 minutter på et langskudsbrag. 10 minutter senere fik Cecilie Fløe udlignet, og 18 minutter inde i 2. halvleg stod Kelly Maureen Fitzgerald så for dagens mål, da hun opfangede en Fortuna-clearing lidt udenfor feltet, vippede den med videre med knæet og sendte den op i det fjerneste hjørne. “KONGEKASSE!” råbte Viaplays kommentator spontant.

To minutter før tid fik topscorer Emma Snerle udlignet, så kampen sluttede uafgjort. HB Køge er dermed fortsat på førstepladsen, to point foran Fortuna.

I de øvrige kampe fik FC Nordsjælland tre tiltrængte point, da AGF blev slået 3-1. AaB tabte igen-igen, da det hjemme blev 0-2 til KoldingQ og FC Thy – Thisted Q vandt 3-1 hjemme over Brøndby. Rikke Dybdahl scorede alle hjemmeholdets tre mål.

Den aktuelle stilling i Gjensidige Kvindeliga. Fra dbu.dk