“Jeg vil udvikle mig både som fodboldspiller og som person”

0
2495
Sofia Rejkjær Noesgaard, ISI Idrætsefterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Sofia Rejkjær Noesgaard, ISI Idrætsefterskole

Navn: Sofia Rejkjær Noesgaard
By: Tim
Alder: 15
Klub/række: Vildbjerg SF
Position på banen: 6’er

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg trængte til der skulle ske noget andet efter mange år i folkeskolen. Jeg har altid gerne ville på efterskole og ville gerne det sociale miljø der er på en efterskole.

Hvorfor blev det ISI Idrætsefterskole?

Da jeg skulle vælge efterskole, var det vigtigt for mig, at jeg kunne fortsætte med at spille fodbold på det plan, jeg spiller. Jeg valgte at tage på ISI, fordi de har et godt samarbejde med Vildbjerg, som er den klub, jeg spiller i. Jeg valgte også ISI fordi, det er en efterskole, som prioriterer idrætten højt. Jeg er også glad for, at der er morgentræning på efterskolen.

Foto:, ISI Idrætsefterskole

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Det, jeg gerne vil have ud af dette efterskoleophold, er at udvikle mig både som fodboldspiller men også som person. Og få et fedt år med en masse fede oplevelser og nye venskaber.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Mens jeg er på efterskole, vil jeg gerne udvikle mig og blive en bedre fodboldspiller. Jeg vil gerne bruge mere tid på at træne de ting, som jeg skal arbejde med ift. fodbolden. Jeg vil også have fokus på at bevare glæden ved fodbold og de venskaber, jeg får herigennem.

Foto:, ISI Idrætsefterskole

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold

Linjeugen, hvor vi har en hel uge sammen med vores linje, og hvor vi skal spille en masse fodbold og have det sjovt sammen. Jeg ser også meget frem til skituren i starten af januar. Efterskolekampene, som vi skal spille mod andre efterskoler, er også en af de oplevelser på efterskolen, jeg syntes er fedt. Generelt glæder jeg mig til alle de oplevelser, der er forbundet med et efterskoleophold.

Foto:, ISI Idrætsefterskole

Hvordan har din start været?

Min start på ISI har været rigtig god. Det har været lidt hårdt, fordi jeg har skulle vænne mig til alle de nye ting. Det har taget lidt tid, at få det hele til at hænge sammen med fodbolden, skolen og det sociale. Men jeg syntes det har været rigtig godt og ser frem til en masse tid på efterskolen.

Foto:, ISI Idrætsefterskole