ISI Idrætsefterskole – for dig, der er super motiveret for masser af fodbold

0
1095
Foto: ISI

EFTERSKOLER | På ISI Idrætsefterskole får du det bedste fra to verdener: Fodbold på et ambitiøst niveau og et inspirerende efterskoleliv med et fedt fællesskab

Pigefodbold på ISI Idrætsefterskole er for dig, der er super motiveret for masser af fodbold. Dig der har viljen og lysten til træning i et intensivt fodboldmiljø. Dig der har lyst til det fedeste efterskoleår.

ISI Idrætsefterskole har 216 elever fordelt på syv linjer, der udover fodbold er: badminton, cykling, dans, håndbold, golf, volleyball. Vi ligger i hjertet af Jylland – nærmere bestemt Ikast.

Foto: ISI

Skolen har del i et meget stærkt og velfunderet fodboldmiljø, der med klubber som Ikast FC, Vildbjerg SF og FC Midtjylland har tradition for at udvikle talenter.

På pigefodboldlinjen er det vores mål, at du bliver en bedre og mere bevidst fodboldspiller.
Vi har højtkvalificerede undervisere og veltilrettelagte træningspas i det helstøbte idrætsmiljø, som omgiver ISI, hvor alle dine efterskolekammerater også brænder for deres sportsgren.

Foto: ISI

På ISI Idrætsefterskole er der tid og plads til et stort individuelt fokus, så du kan udvikle dig mest muligt – det hele i unikke rammer og faciliteter vi godt tør beskrive som verdensklasse.

Et gennemsnit på omkring 24 elever på pigefodboldlinjen betyder, at vi kan fokusere på nærhed, den enkelte og på gruppedynamikken.

Som fodboldelev på ISI har du fire ugentlige linjetræninger på skemaet. Dertil kommer dine ugentlige klubtræninger, som ligger om eftermiddagen og aftenen.

Foto: ISI

Træningen på ISI rummer både teknisk, taktisk og fysisk træning, som skal gøre dig til en bedre fodboldspiller. I træningen indgår også elementer fra professionelle træningsmiljøer som fokus på mentaltræning, restitution, kost og sundhed.

I fællesskab laver vi en målsætning for dig, som vi bruger til at tilrettelægge individuel træning. Det kan være i form af positionsspecifik træning som for eksempel målmands- eller angrebstræning.

Udover at udvikle dine fodboldfærdigheder har vi også fokus på, at du bliver en bevidst spiller, der kan reflektere over og tage ansvar for din egen udvikling og samtidig blive afklaret i forhold til din videre vej i fodboldens verden.

Foto: ISI

Vi deltager i de forskellige turneringer som findes – Skoleligaen, efterskoleturneringen m.m. og konkurrerer mod andre skoler.

På ISI Idrætsefterskole får du det bedste fra to verdener: Fodbold på et ambitiøst niveau og et inspirerende efterskoleliv med et fedt fællesskab, skolegang, nye venskaber og kammerater – En oplevelse for livet, der vil udvikle dig – som person og som fodboldspiller.

Har du lyst til at se, høre og læse mere om ISI Idrætsefterskole, kan du finde meget mere på vores hjemmeside: www.isi.dk – eller på vores profiler på Facebook og Instagram. Og skulle du have spørgsmål til noget, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Foto: ISI

Idrætsskolerne Ikast
Hagelskærvej 40
7430 Ikast
Tlf. 97 25 24 99
info@isi.dk

LÆS OGSÅ:

“Jeg har fået nogle nye venner på en anden måde end før”

“Alle er sygt imødekommende”

“Det er fedt at gå sammen med så mange andre unge, som også går meget op i deres sport”