“Jeg vil udvikle mig personligt og prøve nogle grænser af”

0
1098
Lærke Ejlsborg fra Odense er ny elev på Oure Efterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Lærke Ejlsborg, Oure Efterskole

Navn: Lærke Ejlsborg

Alder: 16

Hjemby: Odense

Efterskole: Oure Efterskole

Klub / række: Korup-Ubberud – Senior

Position på banen: Offensiv midtbane

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole for at udvikle mig personligt og for at prøve nogle grænser af. Men også for at udvikle mig på fodboldbanen.

Hvorfor blev det Oure Efterskole?

Jeg fik øje på Oure på grund af fodbolden. Jeg havde hørt en del om, at der var et godt fodboldmiljø for piger. Men jeg valgte også Oure fordi det er en stor skole, hvor der er mulighed for at møde en masse nye mennesker hver dag. Og så synes jeg det lød fedt, at vi skulle bo i små huse sammen.

“Oure er en stor skole, hvor der er mulighed for at møde en masse nye mennesker hver dag”

Nora, Anna og Lærke er tre af de nye elever på Oure Efterskole. I disse uger kan du møde i serien ‘Ny på efterskole’.

Hvordan er starten gået?

Jeg havde det ret stramt med, at de tog vores telefoner i starten. Det synes jeg var ret hårdt lige der, hvor man måske savner sine forældre, men det gjorde virkelig noget godt for fællesskabet i huset. Det kunne man også mærke, da vi fik telefonerne tilbage, for da holdt vi fast i det her med at spille spil sammen om aftenen i stedet for at sidde med mobilerne.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg vil gerne blive mere selvstændig og lære at tage mere ansvar. Jeg vil også gerne være del af et større fællesskab og lære folk fra hele landet at kende.

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

På fodboldbanen vil jeg gerne blive mere sikker på mig selv.

LÆS OGSÅ:

“Jeg vil gerne prøve mig selv af og komme lidt ud af min egen tryghedszone”

“Jeg føler, at jeg har kendt folk i meget længere tid end jeg har”

Jeg havde det ret stramt med, at de tog vores telefoner i starten, men det gjorde virkelig noget godt for fællesskabet i huset, fortæller Lærke.