Italiens-drøm gik i opfyldelse for Brøndbys U15-piger

0
1245
11-mandsholdet fra Brøndbys U15-piger vandt deres turnering ved sidste uges Limone Cup i Italien. Foto fra Facebook

Brøndbys U15-piger fik i sidste uge opfyldt drømmen om at deltage i Limone Cup i Italien, hvor det blev til to flotte placeringer. Turen blev mulig takket være et bidrag fra Gjensidige Drømmelegat

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Brøndby IFs 15 2-hold i sidste uge deltog i Limone Cup i Italien. Holdet har længe ønsket at være med i turneringen ved Gardasøen, både for at udvikle sig og for at styrke fællesskabet på holdet. Derfor har holdet arbejdet hårdt på at skaffe penge, så alle kunne komme med på turen, og med et bidrag på 10.000 kroner fra Gjensidige Drømmelegatet kom de sidste midler i hus, og derfor kunne hele holdet i sidste uge tage turen til Italien og fodboldbanerne i Limone.

Pengene fra Gjensidige Drømmelegatet blev bevilget, efter at holdet på forårets Madsby Pige Cup benyttede chancen for at gå på scenen og ‘pitche’ deres drøm for Drømmelegats-juryen. Det gjorde de så godt, at juryen udskrev en check på 10.000 kroner.

Sportsligt gik der også drømme i opfyldelse. Der var 27 piger og 4 voksne med på turen til Italien, og det blev til en 1. plads for 11-mandsholdet mens 8-mandsholdet fik en 3. plads.

Gjensidige Drømmelegat kan søges af alle pigehold, der har en fodbolddrøm. En ny ansøgningsrunde startede forleden og du kan søge frem til tirsdag den 31. oktober.

Du kan læse mere om Gjensidige Drømmelegat her

Har du en historie om dit fodboldhold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk