15-årigt forsvarstalent får tre-årig kontrakt med Fortuna Hjørring

0
1603
Carla Domino bydes velkommer i Fortuna af Head of Coaching Nikolaj Dorff Kristensen.

Carla Domino skifter fra AaB til Fortuna Hjørring, hvor hun også bliver en del af Dana Cup Academy. Fortuna Hjørrings Head of Coaching ser Carla som et landets største forsvarstalenter

15-årige Carla Domino har underskrevet sin første professionelle kontrakt. Det er Fortuna Hjørring, der får glæde af den talentfulde forsvarsspiller, som kommer fra AaBs elitemiljø.

Carla Domino har tidligere været i ASV og Fyrkat Q. Nu kan hun se frem til mindst tre år i Fortuna Hjørring, hvor hun også bliver en del af Dana Cup Academy, når hun til sommer er færdig med folkeskolen.

“Jeg er utrolig glad for og stolt over, at en klub som Fortuna Hjørring vil skrive kontrakt med mig. Det er et kæmpestort skulderklap,” siger Carla i en pressemeddelelse fra Fortuna Hjørring.

“Jeg er helt vild med klubbens klare ambitioner med at gøre mig til en bedre fodboldspiller. Jeg føler, at klubben tror på mig, og det får mig til at tro på den udviklingsplan, der er lavet for mig”.

Kan spille flere pladser

Head of Coaching hos Fortuna, Nikolaj Dorff Kristensen, fortæller, at klubben længe har fulgt Carla Domino med stor interesse. Han betegner hende som et af landets største forsvarstalenter.

“Hun er en sindssygt spændende og meget dynamisk spiller, som har fået en god fodboldopdragelse, senest i AaB. Hun er en polyvalent type og kan dække de fleste positioner på banen,” siger Nikolaj Dorff Kristensen

“Vi ser hende primært som forsvarsspiller eller kontrollerende midtbanespiller. Desuden passer hun som person og fodboldspiller perfekt ind i det billede, som vi ønsker at skabe. Vi har store forventninger til hendes fremtid i Fortuna og på Dana Cup Academy,” fortsætter han.