160 HB Køge-spillere på træningslejr i Spanien

0
904
Fællesfoto fra Salou i Spanien, hvor 160 ungdomsspillere og 25 træner og ledere fra HB Køge lige nu er samlet på træningslejr. Foto: HB Køge

72 pigespillere og 88 drengespillere fra HB Køge’s ungdomshold er i disse dage på træningslejr på den spanske østkyst

Salou, der ligger ca. 100 km syd for Barcelona på den spanske østkyst, er lige nu en slags mini-Køge. I hvert fald er næsten 200 spillere og trænere fra HB Køge i øjeblikket samlet i Salou på træningslejr. Det drejer sig om 72 pigespillere og 88 drengespillere fra klubbens ungdomshold samt 25 trænere og ledere.

“Det er helt fantastisk, at vi kan sende så mange spillere afsted – og at de endda så kan være samlet så tæt i Salou, som det er tilfældet. Det giver enormt meget til sammenholdet i klubben og taler virkelig ind i den one-club-mentalitet, vi stræber efter på tværs af hold, køn og aldre,” siger HB Køges direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Han fortæller om det store planlægningsarbejde, der er gået forud for træningslejren:

”Der ligger et gigantisk planlægningsarbejde bag turen, som vores trænere og ledere skal have al kreditten for at have løftet, og så takker vi selvfølgelig også spillerne selv og deres forældre for at bakke op om initiativet og sætte tid af til turen,” siger Per Rud.

På pigesiden er det holdene fra U13 til U19, der er afsted. Pigerne ankom til Spanien i torsdags og rejser hjem igen på torsdag den 22. februar.