U19-DAGBOG: Den første kampdag i England

0
1485

Det nye U19-landshold er i denne uge England, hvor holdet spiller to venskabskampe mod England. Undervejs skriver spillerne dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Nicoline Sørensen, Brøndby, og Emma Andersen, Skovbakken, rapporterer fra tirsdag:

Dagen startede ud med en lækker omgang morgenmad. Morgenmaden på hotellet er rigtig fin og der findes bl.a. havregryn, havregrød, scrambled æg, frisk frugt mm.

Efter morgenmaden stod den på taktikmøde, hvor vi fik styr på de sidste detaljer inden kampen om aften mod England. Derefter stod den på en lille gåtur rundt om vores hotel og ned til en lille sø, hvor vi også strakte ud.

Gåtur og udstrækning efter taktikmødet.
Gåtur og udstrækning efter taktikmødet.

Efter den lille gåtur, fik vi fyldt depoterne op, hvorefter den stod på hvile. Efter en lille lur, skulle den sidste mad inden kampen indtages og derefter var der afgang til kampen.

Vi skulle møde England og var alle spændte på hvordan det ville gå, da vi er et helt nyt hold. Overordnet set er vi rigtig tilfreds med kampen, som både bød på et masse godt spil med mange chancer. Desværre endte kampen kun 2-2, trods den gode indsats.

Efter kampen vendte vi atter tilbage til hotellet, hvor vi fik afrundet kampen og fundet kampens spiller, som blev Rikke Marie Madsen.

Godnat herfra Nicoline Sørensen og Emma Andersen.

Kampens spiller Rikke Marie Madsen.
Kampens spiller Rikke Marie Madsen.