Fodbold for piger
Øens hold cup

Succesfuld pigecamp på Hjemly Idrætsefterskole

22 engagerede pigespillere var med, da der i sidste weekend var camp på Hjemly Idrætsefterskole. Fodboldakademiet stod for campen, som bød på seks træningspas, hurtigheds-, styrke- og koordinationstræning, oplæg & quiz om skader, kost og mentaltræning. Campen sluttede med finalekampe, hvor pigerne udfordret på forskellige niveauer.

“Med højt humør, gå-på-mod og en masse fodboldglæde blev der kæmpet for sagen. Campen blev en kæmpe succes til stor fornøjelse for både spillere og trænere. Vi håber at få lov til at træne de dygtige og glade piger igen,” lyder det fra Hjemly Idrætsefterskole.

Hvis din klub eller skole ønsker at få Fodboldakademiets trænere på besøg til camps eller gæstetræning er du velkommen til at kontakte Fodboldakademiet på tlf. 21179885 eller mail: cd.fodboldakademiet@gmail.com

Hjemly Camp 3Hjemly Camp 2

You must be logged in to post a comment Login