Vejle Idrætsefterskole vandt sikkert første DM-kamp

0
1217

Vejle Idrætsefterskole slog Hellebjerg i DM-rækken.

Af Jacob Thychosen, Vejle Idrætsefterskole

Vejle Idrætsefterskoles dygtige pigehold fik en glimrende start på DM-rækken, da de vandt med 2-0 på udebane over Hellebjerg. Sejren kom i hus efter en helstøbt præstation, hvor pigerne var meget bolddominerende og generelt leverede en rigtig flot præsation.

Vejle Idrætsefterskoles piger manglede et par spillere på grund af sygdom, men alligevel var De Orange meget dominerende og skabte mange chancer efter godt spil. VIES skulle helt hen til det 24. minut, inden den stærke Kolding Q-spiller Nikoline Hoé bragte holdet foran 1-0. Dominansen fortsatte resten af halvlegen, men det lykkedes dog ikke pigerne at bringe sig yderligere foran. Efter pausen pausen fortsatte dominansen fra Vejle Idrætsefterskole, og der gik kun fire minutter inden Nikoline Hoé blev dobbelt målscorer. Resten af kampen var kampbilledet det samme, men Hellebjerg stod godt imod, hvilket gjorde der ikke blev scoret flere mål.
Dermed blev det til en sikker sejr til VIES-pigerne, som dermed fortsatte de gode takter fra RIM-stævnet, hvor holdet vandt stævnet. Til opgøret mod Hellebjerg var landsholdsspiller Katrine Kleven på mål, da den ligeledes dygtige Kolding Q-spiller Lene Christensen sad over med en skade.

Glædelig var det også at se, at den tidligere Lyseng-spiller Sara Munk fortsatte de gode spillemæssige takter, hvor hun bestemt ikke ligner en spiller, der har været skadet i næsten to år.