Fodboldcamp Aabybro 2019

Så er det tid til at tilmelde dig årets fedeste sommercamp - går du i 6., 7. eller 8. klasse og gerne vil på fodboldcamp i den første uge af sommerferien så er tilmeldingen åben nu.

0
1854

Traditionen tro afholder Aabybro Efterskole sommercamp i uge 27 for unge i alderen 12-15 år. Kom og oplev det fede efterskoleliv samtidig med, at du får en masse fodboldtræning og nye venner.

Sommercampen starter søndag d. 30. juni og slutter torsdag d. 4. juli. Ud over fodbold er der også en række andre camps på skolen; spring, håndbold og dans – så der vil være fuld aktivitet og masser af jævnaldrende. Om eftermiddagen/aftenen vil der være aktiviteter på tværs af de forskellige idrætsgrene.

Indkvarteringen foregår på 4-mandsværelser – og man må gerne tilmelde sig som gruppe, hvis man er flere, der ønsker at komme på camp sammen – men man kan også sagtens komme alene og møde masser af andre unge, der bare har lyst til en fantastisk oplevelse i sommerferien.

Indkvarteringen foregår på 4-mandsværelser og prisen er 1450 kr. I denne pris indgår aktiviteter, kost, logi samt en Aabybro camptrøje.

Læs mere på skolens hjemmeside: https://aabybroefterskole.dk/camps/fodboldcamp.aspx

Tilmeldingen foregår via dette link: https://aabybroefterskole.dk/camps/fodboldcamp-tilmelding.aspx

Se videoen fra Aabybro Camp 2016 herunder.

Vi ses på Aabybro Camp 2019 – det bliver så fedt!