Hattrick og storsejr – men Brøndby var ikke tilfreds

0
1716
Brøndby i kamp mod FC Nordsjælland i efteråret. Foto: Steen Trolle

De forsvarende mestre fra Brøndby vandt 6-1 over Farum BK / FC Nordsjælland i den første SuperMatch i den nye Gjensidige Kvindeliga. Hverken træner Per Nielsen eller hattrickskytten Nicoline Sørensen var dog bagefter tilfreds med præstationen

De vandt 6-1 og har fra starten lagt sig i spidsen af den nye Gjensidige Kvindeliga. Alligevel var Brøndbys træner Per Nielsen ikke særligt tilfreds med sit holds præstation, da han gjorde status efter lørdagens storsejr over FC Nordsjælland i SuperMatchen på Brøndby Stadion.

”Jeg synes vi spiller en dårlig kamp. Det er tydeligt, at vi har sagt farvel til fem spillere fra startopstillingen – fem a-landsholdsspillere – og at vi kun har spillet en træningskamp i opstarten. Vi skal lige finde hinanden og vores positioner, og vi skal måske også spille på nogle lidt andre måder end i foråret, fordi vi nu har nogle andre spillere,” sagde Per Nielsen – og tilføjede:

”Men man kan da kun være optimistisk, når man kan være så suveræn i første kamp”.

”Jeg synes vi spiller en dårlig kamp. Det er tydeligt, at vi har sagt farvel til fem spillere fra startopstillingen”

Per Nielsen, cheftræner, Brøndby IF
Foto: Steen Trolle

Scorede hattrick – ved et uheld

Brøndby var foran 3-0 ved pausen på mål af Mille Gejl, Nicoline Sørensen og Nanna Christiansen. Efter 4-0-målet, som Nanna Christiansen satte ind, fik FC Nordsjællands Simone Andersen reduceret. Men derefter bankede Nicoline Sørensen sejren solidt fast, da hun scorede til 5-1 og 6-1 og dermed lavede hattrick.

Ved den sidste scoring slog Nicoline undrende ud med armene og lavede en slags hov-hvad-skete-der-lige-dér gestus. Det lignede nemlig et indlæg, som i stedet endte i målet. Om den episode sagde hun efter kampen:

”Det er nok ikke nogen overraskelse, at det ikke helt var meningen at skyde på mål. Men det gør jo ikke, at målet ikke tæller”.

“Sorry, det var ikke med vilje,” synes Nicoline Sørensen at signalere, efter scoringen til 6-1. Foto: Steen Trolle

Nicoline Sørensen var heller ikke tilfreds med Brøndbys præstation, trods storsejren:

”I bund og grund er der mange ting, som vi ikke er tilfredse med. Vores spil flyder ikke helt og vi er lidt usikre defensivt. Så der er meget at bygge videre på. Men vi kom godt i gang, og det er vigtigste”.

”Det er nok ikke nogen overraskelse, at det ikke helt var meningen at skyde på mål”

Nicoline Sørensen, om sin scoring til 6-1

Mange udskiftninger

Var du på forhånd i tvivl om, hvor holdet står lige nu spillemæssigt?

”Ja, det har været en relativ kort opstart, vi har kun spillet én træningskamp og vi har mistet nogle rimeligt prominente navne (bl.a. Sofie Svava, Rikke Sevecke og Stine Larsen, red.), så vi skal i gang med at bygge et nyt hold op. Men jeg synes det ser rigtig godt ud. Der er godt takter. Men det er klart, at der vil være nogle småfejl og misforståelser i starten, det helt naturligt”.

“Der er meget at bygge videre på. Men vi kom godt i gang, og det er vigtigste,” siger Nicoline Sørensen.

Kunne man mærke savnet af de markante profiler, I har mistet?

”Sådan er det jo altid. Der er nogle der forsvinder, og så er der nogle andre, der skal fylde deres sko ud. Det tager lige noget tid, inden folk er spillet ind og bliver trygge. Men jeg synes, at alle kan være meget tilfredse med deres indsats,” sagde Nicoline Sørensen.

Brøndby møder i næste kamp VSK Aarhus på hjemmebane. Farum BK / FC Nordsjælland får hjemme besøg af Fortuna Hjørring.

Den tidligere Fortuna-stjerne Florentina Olar debuterede for FC Nordsjælland og viste fra starten, at hun bliver en nøglespiller for oprykkerne. Foto: Steen Trolle