Vi glæder os til søndag! Her kan du nemlig møde BGI akademiets fodboldpiger til efterskolernes dag på BGI. Pigerne står klar til at vise rundt og fortælle en masse om fodboldlinjen, BGI-livet, fællesskaberne, faciliteter, aktiviteter, udlandsture, de boglige fag – og meget meget mere. I den ene af vores haller venter vores fodboldtrænere, Martin og Signe. De svarer på alle de spørgsmål, du måtte have om fodboldlinjen – lige fra bredde til elitetræning – og livet på og uden for banen på BGI.

Fodboldaktiviteter på efterskolernes dag, i tidsrummet 13.00-17.00

Mellem kl. 13.00 og 17.00 kan du se med fra sidelinjen i vores Goal Stations, hvor der vil være hold- og individuel træning i de mange forskellige stationer, der blandt andet byder på boldkanon, træning med intelligent lys og meget mere. Du kan læse mere om Goal Stations og træninger deri, her.

Få rundvisning af BGI akademiets fodboldpiger

Vælger du at få en rundvisning af vores elever, skal du huske at fortælle, at du er interesseret i fodboldlinjen. Så sørger vi for, at det bliver et par af vores piger, der viser dig rundt.

Du kan læse mere om Efterskolernes dag på BGI akademiet lige her

Mød trænerteamet på fodboldlinjen til efterskolernes dag

Signe Pries Andersen og Martin Møller Kristensen danner trænerpar på BGI akademiets fodboldlinje for piger. Sammen har de to en stærk fodboldfaglig baggrund og en brændende interesse for fodbolden. Du kan møde dem begge til efterskolernes dag.

I spidsen for BGI akademiets fodboldlinje står Signe Pries Andersen og Martin Møller Kristensen. Sammen udgør de et stærkt team, der ved, hvad de taler om. De brænder for både fodbold, og efterskoleverdenen – og for det fællesskab, der binder det hele sammen, både på og uden for banen.

Signe og Martin har dannet trænerpar på BGI akademiets fodboldlinje for piger siden 2019, hvor Martin blev en del af teamet. Sammen har de to en stærk fodboldfaglig baggrund og en brændende interesse for fodbolden. Både når det gælder at skabe de bedste betingelser for samspil og træning, og når det gælder holdets og den enkeltes udvikling –teknisk, taktisk og mentalt. Faglighed, og især fællesskab, vægtes højt fra første dag, og der er plads til alle niveauer på banen.

Vi har tidligere skrevet om Signe og Martin. Du kan læse artiklen her. Her svarer de også på spørgsmål om fodboldlinjen, BGI livet, udlandsturene og meget mere.

Fakta om Efterskolernes dag

Du kan besøge os i tidsrummet 13-17. Ønsker du at besøge os i tidsrummet 13-17, skal du tilmelde dig. Vil du besøge i tidsrummet mellem 14 og 17, kræver det ikke tilmelding,

Det kan du opleve på efterskolernes dag:

    • Du kan se, hvordan en træning er i vores top morderne Goal Stations.
    • Du kan få rundvisninger af vores elever
    • Du kan høre foredrag om BGI akademiet ved vores lederpar, Helle Vestergaard og Troels Ross Petersen.

Du kan også finde os og høre mere på