DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Lørdag med storsejr og Champions League-håndbold i Skopje

0
2675
Holdbillede med Skopjes maskot før kampen.

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om lørdag og er skrevet af Emma Andersen, IK Skovbakken, og Amanda Munk, B93-HIK-Ryparken:

Det var endnu engang blevet matchday og dagen startede som sædvanligt med morgenmad klokken 8. Derefter havde vi taktikmøde, hvor vi fil styr på de sidste detaljer til kampen mod Kasakhstan. Som altid var der matchmeal 3 timer før kampstart bestående af spaghetti med enten kødsovs eller ketchup. I bussen på vej til kamp var der stille fordi alle hver for sig sad og fokuserede på deres opgaver i kampen.

Vinderselfie i bussen efter 11-0 sejren.

Der var ikke lige frem jubel, da vi var ude og mærke den noget mudrede bane, men det blev der så sandelig i kampen. Vi kom dog ikke så godt fra start, men det ændrede sig hurtigt da Signe Bruun gjorde det til 1-0 efter 10 minutter. Vi gik til halvleg med en føring på 5-0, alle mål scoret af Signe Bruun, fire af dem med hovedstød efter gode indlæg fra kanter og backs. I anden halvleg scorede Signe Bruun 3 mål, Freja Sunesen, Sille Struck og Laura Frank scorede hver 1 mål. Kampen endte 11-0 Signe Bruun med dobbelt hattrick og yderligere 2 mål blev kampens spiller. Tillykke!

Efter kampen tog vi tilbage til hotellet og tog bad og så var det tid til den sædvanlige frokost bestående af ris, spaghetti, kød, kylling, brød og suppe. Da vi havde fyldt noget mad i maverne, var der tid til hvile. De fleste samlede sig i grupper rundt omkring og så film eller serier mens andre udnyttede tiden til, at få en lille en på øjet.

Alle stemte for at tage ud og se en Champions league håndboldkamp, så aftensmaden blev rykket til klokken 7. Da vi blot to timer tidligere havde spist frokost, var der ikke den store appetit blandt spillerene. Vi tog dog alle en enkelt tallerkenfuld og så var der afgang til håndboldhallen.

Aftenens højdepunkt var billedet med Rene Toft.

Vi ankom i god tid, så der var mulighed for at hilse på maskotten og vinket til Rene Toft før kampen startede. Stemningen var utrolig god og de mange Metalurg Skopje fans formåede i den grad at give lyd fra sig, især i de første ti minutter hvor kampen stadig var spændende. Vi var de eneste i den ellers næsten fyldte hal, som heppede på Kiel, der hvor Rene Toft spiller, så vi havde svært ved at overdøve de andres ”buh” når Kiel havde bolden. Kiel gik til pausen med en føring på 15-7 og vandt kampen 42-27. Efter kampen fik vi kontakt med Rene, som snakkede med os og syntes at det var modigt at vi turde møde op og heppe på ”det forkerte hold” og så fik taget billeder med ham, hvilket var ret stort for mange af os.