U16: Sikker dansk sejr over Finland

0
786

Det danske U16-landshold vandt tirsdag aften en sikker sejr over Finland i sin anden kamp ved Open Nordic Tournament, der spilles i Kolding og Nr. Aaby i disse dage.

Mandag måtte de danske piger nøjes med 1-1 i en kamp, hvor Holland lavede begge mål, men i dagens kamp mod Finland var målformen fundet frem. Allerede efter 10 minutter  blev det til 1-0 på et mål af Nathali Viig Nørkjær, og fem minutter senere scorede Maria ”Mini” Hovmark til 2-0 på straffe.

I anden halvleg blev det til 3-0 af Solveig Andersen i det 52. minut, og mod slutningen scorede Frida Petersen til 4-0.

I slutsekunderne fik Finland reduceret, men finnerne formåede aldrig at true de danske piger, som endda havde råd til at brænde et straffe undervejs i kampen.

Slutresultatet 4-1 betyder, at Danmark nu har fire point. Danmark spiller sin sidste gruppekamp på torsdag mod England, som mandag tabte sin første kamp 1-2 til Finland.

Illustration: Den danske startopstilling til kampen mod Finland.