Team Odense Q slog Brøndby 10-2 i U18 DM

0
1643

Team OdenseQ storsejrede i søndagens opgør mod Brøndby. Det blev til en sejr på hele 10-2 til hjemmeholdet, der fortsat ligger nummer 1 i U18 DM ligaen med 16 point efter seks kampe.

Af Andrea Signe Trolle

Søndag eftermiddag var Brøndby IF taget en tur til Fyn for at spille mod Team OdenseQ. Men det blev ikke en rar oplevelse for pigerne fra Vestegnen, der måtte tage tilbage til Sjælland med et kæmpe nederlag på 10-2 i ryggen.

Allerede efter fire minutter spillet sendte Julie Jensen fra Team OdenseQ i front med 1-0 og derefter gik det stærkt for hjemmeholdet. Efter 18 minutter spillet stod det pludselig 4-0 og ved pausefløjt var Brøndby bagud 7-1.Det var især på grund af mål fra hjemmeholdets Rebekka Frost Frederiksen, som ved halvlegen havde lavet et hattrick for hjemmeholdet – og hun var også glad for sine mål efter kampen:

”Det var en utrolig fed fornemmelse at lave hattrick mod Brøndby. Jeg er altid lidt ekstra spændt, når jeg møder et hold som Brøndby, fordi de i mange år har været en af de førende klubber i kvindefodbold her i DK. Så er det også altid bare fedt at score en masse mål”, fortæller Rebekka.

I anden halvleg var det igen Team OdenseQ, som fik sendt flest bolde i mål. I 61’ minut sendte Nicoline Kiilsholm Bæksted hjemmeholdet i front med 8-1 – og med to mål yderligere inden for kampens sidste 20 minutter af Lea Duus Madsen og Emilie Jenrich Lajmiri, kunne hjemmeholdet fejre en sejr på 10-2 over Brøndby ved slutfløjtet:

”Vi var gode til at finde hinanden og spille os ud af Brøndbys pres, vi vandt vores 1 mod 1 dueller, og så var vi bare utroligt skarpe foran målet. Anden halvleg stillede Brøndby sig længere tilbage på banen, så tempoet gik lidt ud, men vi fortsatte med at dominere kampen og fik da også scoret 3 mål.”, siger Rebekka.

Optimal start på sæsonen

Med søndagens sejr ligger Team Odense Q fortsat nummer 1 i rækken med 16 point efter seks kampe, mens Brøndby ligger nummer 10 med kun tre point efter fire kampe spillet. Team Odense Q har derfor fået den helt optimale start på sæsonen og ifølge Rebekka skyldes det god holdånd og et kompetent trænerteam:

”Vi har et rigtig dygtigt trænerteam, og en masse støtte ude på sidelinjen, som hjælper os. Derudover har vi bare et rigtigt godt hold, som kæmper for hinanden i hver kamp. Vores første prioritet for sæsonen er stadig udvikling, og så tror vi på, at resultaterne nok skal komme. Men når vi går ind til en kamp er det selvfølgelig for at vinde. Derfor håber og tror jeg på, at vi kan tage guldet i år, men det må tiden vise.”, afslutter Rebekka.