Michella fra Sundby blev mest læst i oktober

0
858

En 15-årig spiller, der som den yngste nogensinde får debut for klubbens førstehold. Det blev den mest læste historie på FODBOLD FOR PIGER i oktober måned.

Historien handlede om 15-årige Michella Kürstein, der skrev klubhistorie i Sundby Boldklub, da hun som den yngste spiller nogensinde fik debut for Amager-klubbens kvindeseniorhold, der spiller i 1. division. En historie, der både handlede om et stort fodboldtalent, men også handlede om at have et helt særligt tilhørsforhold til en klub. Michella er nemlig nærmest født ind i Sundby. Begge hendes forældre spiller i klubben, og hendes barnedåb blev holdt i Sundbys klubhus.

Du kan læse historien om Michella her.

Den næstmest læste historie handlede også om en ung spiller. Nemlig Jeanne Studsgaard, 16 år, som i sommer skiftede fra den svenske klub FC Rosengård til Team Viborg. Da vi skrev historien var det mere end tre måneder siden, det internationale fodboldforbund FIFA havde fået diverse papirer fra Jeanne og hendes svenske klub, hvor hun ansøgte om et klubskifte fra Sverige til Danmark. Men FIFA havde stadig ikke behandlet sagen, så Jeanne kunne stadig ikke spille kampe for Viborg.

Læs artiklen om Jeanne her.

På tredjepladsen lå en af dagbogsberetningerne fra U17-landsholdets EM-kval-tur til Ungarn, og på fjerde og femtepladsen lå to næsten ens artikler: Den ene fortalte, hvem der er udtaget til denne uges træningssamling for U17-landsholdets vestdanske spillere i Tilst, og den anden handlede om de spillere, der er udtaget til den tilsvarende samling for de østdanske spillere i Ballerup.

Top 5: De mest læste artikler i oktober:

  1. 15-årige Michella skriver historie for Sundby
  2. Jeanne må ikke spille: FIFA forsinker skifte fra Sverige til Team Viborg
  3. U17-dagbog: Nye venner og Krummernes jul
  4. 31 jyske landsholdsspillere til træning i Tilst
  5. Landstræner samler 22 spillere til træning i Ballerup