Assens FC U10 piger

0
2464
Pigerne: Marie Holm, Mathilde Christensen, Katrine Larsen, Alma Jeppesen, Katrine Holm og Olivia Alexsandersen.
AFC Pigerne: Marie Holm, Mathilde Christensen, Katrine Larsen, Alma Jeppesen, Katrine Holm og Olivia Alexsandersen.

Det var blevet 3. Søndag i advent, men for 6 af vores dygtige U9/10 Piger, var der mere fokus på dagens indendørs stævne i Marienlyst Centerets Hal 2. Stedet har pigerne med gode minder frekventeret flere gange i år, dels som indløbspiger for OdenseQ og ved flere udendørsstævner. Cheftræner Jeppesen havde denne gang valgt at tilmelde holdet i U11 Pige-rækken. Et væsentligt højere niveau end de er vant til at spille på, både teknisk, og på intensitet, så det var med en hvis form for spænding at de lilla pige stod klar til første kamp 9.36
Et hurtigt kig ned over kampprogrammet kunne afsløre at alle modstanderhold alle var blandt de bedste U11 hold på Fyn, og blandt dem som senere på måneden skal spille Fyens Stiftstidende Cup i Odense Idrætshal. På U11 niveau spiller man kun med 4 spillere på banen ad gang, altså uden fast målmand, som de er vant til fra deres “egen” række. Så det var første gang dette skulle afprøves i kamp.
Første kamp var lige på og hårdt mod Dalum 1 og pigerne blev i denne kamp overmatchet på fart, teknik og koldblodighed og tabte 0-3
Nå…så skulle den mentale prøve stå. Kunne pigerne lægge nederlaget fra sig, og fokusere på næste kamp.? en øvelse der før har udfordret holdet. Næste kamp mod Munkebo IF med modstandere så høje som forældrene på sidelinjen. Pigerne var tilbage på sporet, og trods underlegen højde endte kampen 2-2 og man kunne spore ilden i øjnene på pigerne. en ild som de 2 værtshold fra Marienlyst hold fik at føle de næste kampe, første vundet med 3-1 og sidste med en decideret “røvfuld” på hele 4-0 !!!
Den flotte målscore i sidste kamp gjorde at Assens FC pigerne spillede sig i semifinalen sammen med Dalum 1 og skulle spille mod de 2 bedste hold fra pulje 2.
I en semifinale er det ofte marginalerne der afgør tingene, hvilket det også var i dag, så vores piger endte på en flot 4 plads i hele stævnet, hvor nederlagene kun var med 1-0 og 2-0 efter en rigtig flot indsats.
Uden at tage de farvede briller på, en absolut top godkendt præstation på dette niveau mod hold som jeg tror er blandt landets bedste i denne række, så stort TILLYKKE piger.. i er for seje…! I har sat ASSENS på landkortet indenfor pige-bold. Når den i dag, øjensynlige skuffelse, blandt pigerne har fortaget sig, har stævnet givet en masse læring..især hvor de skal finde de sidste marginaler når det gælder. Marginaler som skal bruges til omtalte FS-Cup d.29 December så året måske ender magisk…! Marienlyst Cup blev i øvrigt vundet at Dalum 1

Resultater Marienlyst Cup U11
Assens – Dalum 1 0-3
Assens – Munkebo IF 2-2
Assens – Marienlyst 1 3-1
Assens – Marienlyst 2 4-0

Semifinalen
Assens – Dalum 2 0-1
Assens – Otterup IF 0-2
Referent: Søren Alexsandersen