Ærgerligt nederlag i topkamp / Næsby BK vs. FC Thy-ThistedQ

0
1002
Med tre minutter igen afgjorde Thy/Thisted rundens kamp med en scoring til 2-1 i en ellers meget lige kamp.
Thy/Thisted startede kampen bedst, men langsomt kom vi ind i kampen og fik bedre styr på spillet.
Der blev fightet om alle bolde og spillet blev bedre og bedre.
Begge hold leverede en meget flot indsats.
Gennem hele kampen var der sparsomt med de helt klare målchancer, da begge forsvar var dygtige til at lukke modstanderens spil ned..
Efter 35 minutters spil fik vi den første store chance, men uheldet ville, at bolden, som blev elegant løftet over målmanden ramte indersiden af stolpen og trillede ud i banen, hvor den efterfølgende ripost blev sparket lige forbi.
Kort efterhavde vi atter en fin mulighed, men chancen endte med en bold løftet lige over målet.
Kort før pausen fik Thy/Thisted en omstilling, hvor deres angriber valgt at sparke fra 30 meter af, og bolden endte helt oppe i krydset.
Bagud 1-0 ved halvleg var et lidt hård skæbne efter en god halvleg.
De sidste 45 minutter blev en mere rodet oplevelse. Begge hold kæmpede ivrigt, men spillet blev usammenhængende.
Vi fik dog udlignet efter et hjørnespark, da debutanten Anne Sofie Rosholm tæt under mål fik scoret til 1-1.
Det så længe ud til at blive resultatet, men Thy/Thisted trak det længste strå med en scoring kort før tid.
Uafgjort havde nok været mere retfærdigt i en meget intens og lige kamp, men sådan går det jo ikke altid.