Brøndbys U10 piger vinder Halör cup

0
2239

Kristi Himmelfarts ferien bød på Nordens største U10 cup i Höllviken – Sverige, for både drenge og piger. Et stævne hvor 126 drenge hold og 18 pige hold deltog.

Brøndbys U10-1 var blandt de 18 pige hold. Til dagligt spiller pigerne i U11 række 2 for at få bedst mulig modstand, så de var spændt på hvad denne tur vil bringe.

Onsdag aften ankom vi til Höllviken og blev fornemt vist til den skole de skulle overnatte på. Både Greve og Måløv deltog, hvilket var rigtig hyggeligt både for os trænere men især også for pigerne som hyggede på tværs af holdene.

Torsdag og fredag skulle pigerne spille 5 indledende gruppekampe. Onsdag gik det, fint pigerne arbejde med at få det hurtige 1-2 spil til at glide for på den måde at undgå den fysiske kontakt med svenskerne. I Sverige spiller man meget fysisk og får lov til det, hvilket vi lige skulle vende os til.

Torsdag bød på to kampe, hvor vi fik mere modstand. Efter de 5 kampe var vi videre som nr. 1 i puljen med 4 sejre og 1 uafgjort og en flot målscore på 13-1.

Lørdag skulle der spilles slutspil om 1-3 pladsen. Vi startede ud mod GIF Nike. I forhold til de to første dage havde pigerne nu styr på spillet og kampen blev vundet sikkert 2-0. GIF Nike tabte deres næste kamp mod Djursholm 4-0, så kampen vi skulle spille mod Djursholm var en direkte finale. Sikke en kamp.

Djursholm skiftede lige inden kampstart bolden ud til deres bold. Denne bold var meget let og lidt flad så i starten af kampen skulle vi lige finde ud af hvordan den reagerede. Men med flot spil fik vi spillet rundt om Djursholm og kom foran på et langskud.
I pausen fik vi skiftet bolden til vores egen, så den ikke var så let men nemmere at styre. Sikke en 2. halvleg begge hold kæmper, men der kommer ikke flere scoringer og kampen ender derfor 1-0 til os.

Djursholm har ikke tabt længe, men måtte til Halör cup se sig slået af et stærkt Brøndby hold i finalen.

 

Et stævne som vi klart vil anbefale til andre U10 hold. Et godt velorganiseret stævne med gode baner, masser af kampe og lækker mad.

Her er en lille video fra turen, som kan ses her.